Parakstīties uz jaunumiem
19 BAR VEIKALS

Ziņas

Dikļu pilī krāšņi aizvadīta nedēļas nogale Francijas noskaņās

2015-03-23

 Nedēļas nogalē Dikļu pilī ar plašu vērienu tika atzīmētas Francijas dienas, kurās tika lutināti gan gardēži, gan izcilas mūzikas cienītāji.

 
Divas dienas pilī varēja nobaudīt pēc labākajām franču receptēm gatavotus ēdienus. Viesi bija aicināti ļauties trīs šefpavāru sagatavoto Francijas garšu vilinājumam – uz īpašu mielastu Dikļu pilī aicināja šefpavāru trio – Dikļu pils šefpavārs Jānis Siliņš, Tallink Hotel Rīga restorāna šefpavāre Svetlana Riškova un īpašais viesis – pasaulē atzinību guvušais franču šefpavārs Serge Fery. Ēdienkartei rūpīgi pieskaņoti Francijas vīni paspilgtināja dažādo garšu baudījumu. Francijas izsmalcinātībai virmojot gaisā, viesi baudīja izcilu ēdienu un aristokrātisku apkalpošanu.
 
Francijas dienu kulminācijā neaizmirstamu un juteklisku gaisotni uzbūra Marijas Naumovas nakts koncerts „Pusnakts Parīzē” ar īpašā viesa – pasaulslavenā franču akordeonista Francois Parizi piedalīšanos. Koncerta apmeklētājiem bija iespēja klausīties skaistākās franču melodijas izcilās dziedātājas izpildījumā.
 
 
 

Pēdējās ziņas

2015-03-22 Kino mēnesis 100 Latvijas novados
2015-03-22 Sākusies pieteikšanās piektajam-jubilejas „Laivu karnevālam” Rāmkalnos!
2015-03-21 Liepājas Latviešu biedrības nams aicina uz pavasara balli „Saules buča”
2015-03-19 Valmiermuižā svinēs Pavasara saulgriežus
2015-03-19 Amata meistari pulcējas Līgatnē
2015-03-19 Pavasaris Kalnciema kvartāla tirdziņā
2015-03-13 2015. GADA TŪRISMA SEZONAS JAUNUMI UN AKTUALITĀTES NAUJENES NOVADPĒTNIECĪBAS MUZEJĀ
2015-03-13 Austrasdienas atgriežas Anglikāņu baznīcā Rīgā
2015-03-13 Seminārs par Rīgas koka arhitektūras vēsturi un Kalnciema kvartāla apkaimes attīstību un reģenerāciju

uz augšu   uz augšu

HoReCa nozares ziņas un raksti

Booking.com
Kurp doties pa Latviju Pasākumi Angliski Latviski Krieviski